Home /
Speciális szaktudás

Speciális szaktudás

Több évtizedes újságírói, szerkesztői és adatfeldolgozási tapasztalat; széleskörű grafikusi és illusztrátori gyakorlat; animáció-készítési ismeretek: értjük a dolgunkat.

Egyedi árajánlatok

Egyedi árajánlatok

Minden infografika más, így sablonáraink sincsenek. Ha pontosítottuk a körülményeket, tisztáztuk az igényeket, a megkeresésekre egyedi előzetes árajánlatot adunk.

Ármeghatározó tényezők

Ármeghatározó tényezők

Egy infografikánál az ár alapvetően a vizualizálandó adatok feldolgozottságától, mennyiségétől és összetettségétől, a grafikaigénytől, valamint az átfutási időtől függ.

Átfutási idő

Átfutási idő

Normál menetben egy átlagos összetettségű infografika négy-öt munkanap alatt elkészülhet. Indokolt esetben ennél gyorsabb átfutás is elképzelhető. De lassabb is…

Célszerű formátumok

Célszerű formátumok

A „végtermék” formátumát a felhasználási mód határozza meg. Netre rgb-s kép, nyomdára cmyk-s pdf, animációként HD felbontású mp4 fájl a jellemző. De rugalmasak vagyunk - ebben is.

Változatos tematika

Változatos tematika

Eligazodunk a gazdasági statisztikák közt, de nyitottak vagyunk a társadalmi kérdésekre, az életmód jellegű témákra, a folyamatok, összefüggések megjelenítésére is.

Infografika szinte bármiből lehet

A legkézenfekvőbb forrás persze a statisztika. De annyiféle adat van! Csak maga a széles értelemben vett gazdaság ezernyi témát kínál, és akkor még nem beszéltünk a társadalmat feltérképező mutatókról, az életmódot leíró számsorokról, a tudomány vagy épp a művészetek, a sport világáról. És persze ott vannak még a folyamatok, a komplett összefüggések, az összetett fogalmak, a globális trendek. Miért ne mutatnánk meg ezeket szépen, egyszerűen, könnyen befogadhatóan, látványosan? Az infografika ezt ígéri. Egy próbát megér…