Home /

Zsubori Ervin

Vezetőszerkesztő

Közgazdász végzettségű újságíró, szerkesztő, elektrografikus. Két évtizedig állt a Figyelő alkalmazásában, ezen belül 1997 és 2011 között vezetőszerkesztőként. Az InfoTandemben az ábrázolandó adatsorok kiválasztása, szerkesztése, a megjelenítési irányok felvázolása a feladata. Az ügyfélkapcsolatok és a honlap is hozzá tartoznak.

Pikler Éva

Grafikus, kiadványtervező

Illusztrátor, grafikus, tipográfus. Az Iparművészeti Egyetemen végzet grafika szakon, nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott művészeti vezetőként; jelenleg animációs szakképzésen oktat tipográfiát. Az InfoTandemben grafikusként, kiadványtervezőként vesz részt, s kézben tartja az animációs forgatókönyveket is.

Dániel András

Művészeti vezető, grafikus

Festő, grafikus, illusztrátor, író. Több mint másfél évtizeden át a Figyelő üzleti-gazdasági hetilap grafikusaként, illetve művészeti vezetőjeként dolgozott. Jelenleg szabadúszó grafikus és számos gyermekkönyv írója és illusztrátora. Az InfoTandem projektben meghatározó a szerepe az infografikák és animációk vizualitásának kialakításában.

Fekete Attila

Animátor

2D karakteranimátor, kompozitor. Az Illyés Művészeti Akadémia és a Metropolitan Egyetem animációs szakán tanult, majd reklámanyagok és videóklipek készítésével szerzett több éves tapasztalatot. Az InfoTandem projektben az animációk kivitelezése a feladata.