Home /

Néhány vélemény eddigi megrendelőinktől.

„Az InfoTandem kétszáznál több infografikát készített az Adó Online számára a lap indulása óta – ezzel ők a legrégebbi, legstabilabb partnereink. Alkotásaikat nemcsak szépség és karakter, de témaérzékenység is jellemzi, ami ilyen hosszú időn át párját ritkító teljesítmény. Az infografikák vizuális karaktert adnak a lapnak, ami ebben a tematikában nem egyszerű. Köszönet mindezekért!”

Bardócz Iván

Adó Online, főszerkesztő

Cégünk az Infotandem csapatát kérte fel, hogy segítsenek vizuálisan bemutatni az ügyfeleinknek az összetett környezetbarát nyomtatási folyamatot. Az infografika nagyon jól sikerült, készült belőle roll-up, használjuk edukációs programokban, s elemeit a prezentációnkba is beépítjük. Partnereink értik és szeretik. Köszönjük!

Fodor János

Folprint Zöldnyomda, kereskedelmi igazgató

Régi munkakapcsolat fűz Ervinhez és Andráshoz. Kérésemre pro bono, gyorsan és nagy szeretettel készítettek egy infografikát a blogom számára, humoros, szellemes rajzokkal, precíz adatokkal, nagy perfekcionizmussal, a felmerülő kis hibákat több körben is fáradhatatlanul kiigazítva.

Mártonffy Zsuzsa

Örökbe.hu, alapító-szerkesztő

A közösségi alapítvány mibenlétét hírhedten nehéz, sokak szerint lehetetlen elmagyarázni. De én erre vállalkoztam, ez a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány munkája. Mások javaslatára kértük az Infotandem segítségét. A csapatot képviselve Ervin jött el hozzánk, beszélgettünk, majd elment, aztán terveket küldtek, ismét beszéltünk, javítottak rajtuk – az egész inkább egy számunkra fontos kérdés megoldására irányuló izgalmas közös gondolkodásnak tűnt, mint egy megrendelés teljesítésének. Az elkészült infografikák nem csak abban a helyzetben „teljesítettek jobban” legvérmesebb reményeinknél, de az azóta eltelt 3 évben is számos esetben használtuk fel őket: mert időtállóan aktuálisak, szépek-esztétikusak, s mindig találunk bennük újabb és újabb értelmezési rétegeket.

Scsaurszki Tamás

Gyökerek és Szárnyak Alapítvány, kuratóriumi elnök

Együttműködésünk több évre tekint vissza. Már jó ideje küzdöttünk azzal a problémával, hogyan jelenítsük meg azt a rengeteg információt, amelyek segítségével könnyen és átlátható módon bemutathatjuk a munkánkat. Ekkor bukkantunk rá egy online portálon az Infotandem egyik infografikájára. Azóta számos kiadványunkhoz készítettek infovizualizációs anyagokat, amelyeket egyszerűen imádunk.

Knecht Tamás

Bátor Tábor, adományszervezési igazgató

A Transparency International Magyarország (TI) több éve, rendszeresen dolgozik az Infotandemmel. Örülünk ennek az együttműködésnek, mert az Infotendem rendre magas színvonalú munkát végez, és mindig időre megkapjuk a kért anyagokat.

Martin József Péter

Transparency International Magyarország, ügyvezető igazgató