Home /

Zsubori Ervin

Vezetőszerkesztő, társalapító

Közgazdász végzettségű újságíró, szerkesztő, elektrografikus, az Infotandem társalapítója. A Figyelő hetilapnál 1997 és 2011 között vezetőszerkesztőként dolgozott. Az InfoTandemben az ábrázolandó adatsorok kiválasztása, szerkesztése, a megjelenítési irányok felvázolása a feladata. Az ügyfélkapcsolatok és a honlap is hozzá tartoznak.

Pikler Éva

Művészeti vezető, grafikus

Illusztrátor, grafikus, tipográfus. Az Iparművészeti Egyetemen végzet grafika szakon, nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott művészeti vezetőként; jelenleg animációs szakképzésen oktat tipográfiát. Az InfoTandemben a grafikusi és kiadványtervezői munkák mellett kézben tartja az animációs forgatókönyveket is.

Dániel András

Társalapító

Író, illusztrátor, grafikus, az Infotandem társalapítója. Korábban a Figyelő hetilap művészeti vezetőjeként dolgozott; jelenleg szabadúszóként számos gyermekkönyv írója és illusztrátora. Több mint fél évtizeden át volt az InfoTandem művészeti vezetője és grafikusa; egy ideje nem vesz részt a projektben.

Fekete Attila

Animátor

2D karakteranimátor, kompozitor. Az Illyés Művészeti Akadémia és a Metropolitan Egyetem animációs szakán tanult, majd reklámanyagok és videóklipek készítésével szerzett több éves tapasztalatot. Az InfoTandem projektben az animációk kivitelezése a feladata.